TON-Terapi Sve


Ton Terapi
Tonterapi är en holistisk energi-terapi där de terapeutiska verktygen är Biosonics  stämgafflar, healing-tekniker (Jikiden Reiki och Pranic Healing) och terapeutens tonande röst samt 8 stämda tonande Kristallskålar.


 

Hur ser en session ut?


Klienten ligger på ett behandlingsbord.

I arbetet med med kroppen och energisystemet växlar jag mellan BioSonic Stämgafflar och min röst. Med mina händer och min röst arbetar jag med energisystemet för att ta bort stagnationer och blockeringar och noggrant stimulera inneslutna ”händelser”. På detta sätt stimuleras flödet av energi generellt och specifikt så att det som blockerar eller komplicerar självläkning kan frigöras och elimineras från kroppen.

 

Stämgafflarnas specifika roll är att "intonera" och "informera" kroppen genom specifika frekvenser, så att säga ställa in kroppen och återföra den till balans. Balans innebär ett fungerande läkningssystem, redo att ta hand om det som stör de kroppsliga och mentala flödena. Stämgafflarna ger också avkoppling och lugn. De s.k. vägda stämgafflarna (Se bild! Otto 128 hz och 64 hz) stimulerar blodflödet och får musklerna att slappna av.


Stämgafflarna och rösten fungerar på olika sätt och på olika nivåer inom energisystemet. Rösten når djupare in i de undermedvetna och historiska nivåerna hos klienten, skapar biografisk resonans och öppnar inifrån det som har blivit innelåst. Stämgaffeln balanserar, stimulerar och "informerar" energiskt, samtidigt som den löser blockeringar  och spänningar.Behandling med Kristallskålar


Som nedanstående bild visar klienten ligger på golvet med en filtöver sig. Skålarna spelas och omger klienten med rena, kraftfulla och klara toner som hjälper kroppen och själen till ett avslappnat och upplyft tillstånd. Tonerna blir som broar mellan drömtillståndet och det vakna tillståndet. Upplevelsen är som att bäras av de lugnande tonerna. Ljudet från Kristallskålarna skapar avslappning, intonerar och stämmer kropp och själ och öppnar eventuellt inre rum som glömts bort.Vem kan behöva tonterapi?


Behandlingen är avslappnande, stressreducerande, smärtlindrande, stärker immunförsvaret och ger en känsla av välbefinnande.

Efter behandlingen har ditt läkningssystem bättre möjligheter att ta tag i det som orsakar obalans, svaghet eller  sjukdom i din kropp eller själ. Mängden behandling som behövs för i ett specifikt fall varierar, men de mest grundläggande fördelarna, såsom avkoppling och stressreducering, kommer att märkas även efter den första sessionen.


Tonterapi kan hjälpa alla som behöver initiera en läkningsprocess eller som behöver stöd i en pågående somatisk, psykologisk eller sprituell läkningsprocess.


 

Boka din egen session!

600 kr

En session varar 45 min + 15 min vilaFrågor och bokning:

sms / ring 0046707 51 21 45

eller maila: theliberatedvoice@gmail.com